Cultuurcafé Het Hogeland in ’t Wieshoes in Warffum

WARFFUM – Op vrijdag 8 december organiseert Cultuurplatform Het Hogeland samen met Vakland Het Hogeland en Cultuurcentrum Hogeland een inspirerende bijeenkomst voor kunst- en cultuurliefhebbers in onze gemeente. 

Tijdens het Cultuurcafé zijn er korte presentaties van: Gronings Vuur, het Cultuurcentrum Hogeland, Vakland en het Cultuurplatform Het Hogeland. Ook het KultuurLoket en de Cultuurcoaches zijn aanwezig.

Er zullen (leer)wensen worden opgehaald en er is gelegenheid om je (cultuur)idee met de andere aanwezigen te delen in een korte pitch. Als je wilt pitchen meld dit dan in je aanmelding met een korte toelichting waarover je verhaal gaat.

Uiteraard is er een muzikaal intermezzo en volop ruimte om te netwerken!

Het Cultuurcafé wordt georganiseerd in ’t Wieshoes aan de Westervalge 5a in Warffum, waar je vanaf 15:15 uur kunt binnenlopen voor een hapje en een drankje. Het café sluit om 17:30.uur.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.