Vertrekkend huisarts Bob Meijer uit Warffum onderscheiden met Ridderschap

WARFFUM – Huisarts Bob Meijer (61) uit Warffum is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Tijdens de onlangs gehouden afscheidsreceptie in Het Spijslokaal ontving hij de koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Henk Jan Bolding.

Burgemeester Henk Jan Bolding noemt de vertrekkende huisarts in zijn toespraak “een baken voor de Warffumers; een vertrouweling waarop ze blindelings konden vertrouwen. Betrokken, warm en altijd benaderbaar. Een huisarts en dorpsgenoot die achter zijn patiënten vooral mensen van vlees en bloed zag staan.” Zijn loopbaan wordt volgens Bolding vooral gekenmerkt door visie, gedrevenheid, betrokkenheid en het onvermoeibaar zoeken naar verbinding.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !