Kerstmarkt bij Borg Verhildersum op 16 december

LEENS – Op zaterdag 16 december is er kerstmarkt bij Museum Borg Verhildersum. Van 11.00 tot 18.00 uur staan diverse kraampjes op het voorterrein van de borg. Het terrein is feestelijk versierd en CMV Wilhelmina komt kerstliedjes spelen. Dit jaar staan er ook stands in restaurant Ons Schathoes, waar huisgemaakte erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk wordt geserveerd.

De kerstmarkt in Leens biedt een verscheidenheid aan verse, biologische en handgemaakte spulletjes en producten. Van kleding, accessoires en cosmetica tot lekkernijen, zoals ingemaakte groenten, echte boerenkaas of verse honing van de imker. Ateliers zijn aanwezig met kunst van onder andere glas in lood en mozaïek.

Kinderen kunnen op 16 december naar kerstverhalen luisteren, marshmallows roosteren, cadeautjes grabbelen in de grabbelton, schaapjes aaien en een kerstwens ophangen in de boom. In het kader van verkeersveiligheid zijn twee simulatoren aanwezig die de gevaren van afleiding tijdens het fietsen of autorijden nabootsen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier of voeg het nummer 0613928528 toe aan je contacten.