Consultatiebureau huisartspraktijk Sauwerd stopt

SAUWERD –  De gemeente Het Hogeland en GGD Groningen stoppen per 1 januari 2024 met het consultatiebureau in de huisartspraktijk van Sauwerd. Sinds een aantal jaar is het consultatiebureau slechts 4 uur in de maand geopend. Dit vanwege teruglopende belangstelling.

Het consultatiebureau van de GGD is sinds 2020 slechts 1 dagdeel in de maand open. Er is met alle belanghebbenden, waaronder de huisarts zelf, uitvoerig gesproken over het aantal afspraken. Tot op heden is hier geen verbetering in te zien. Daarom stopt het consultatiebureau per 1 januari 2024. Wethouder Karen Hansems: “Het is jammer dat we tot deze conclusie zijn gekomen. Helaas zien we als gevolg van de teruglopende belangstelling geen andere optie dan te stoppen met het consultatiebureau.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !