Een Klein Kerstfeest bij Kaarslicht in Klein Wetsinge

KLEIN WETSINGE – Donderdag 21 december viert countertenor Sytse Buwalda, samen met sopraan Heleen Koele en pianist Jean van Vugt, voor de 26ste keer zijn Klein Kerstfeest bij kaarslicht in het kerkje van Klein Wetsinge. Ze geven het publiek een inkijkje bij diverse families tijdens de kerstdagen.

Van kookstress, de verplichte wandeling op tweede kerstdag en de spelletjes tot het verhalen vertellen en die alleenstaande man van middelbare leeftijd. Dit alles omlijst met de mooiste kerstliederen en duetten uit de afgelopen 400 jaar zoals O kindeke klein, de Coventry Carolde en de klassieker O holy night. Een muzikaal kerstfeest dat u niet wilt missen!

Aanvang: 20:00 uur. Kaarten zijn te verkrijgen op www.sytsebuwalda.nl

Foto: Sytse Buwalda en Heleen Koele

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !