Informatieavond over duurzame energie en energie besparen in Zoutkamp

ZOUTKAMP – Op 19 december is er in de voormalige school Solte Campe in Zoutkamp een informatieavond over energie. Inwoners van Zoutkamp en omstreken zijn van harte uitgenodigd om zich te laten informeren over hoe je huis te verduurzamen en energie te besparen. De avond is een initiatief van de Groninger Energie Koepel (GrEK) en wordt ingeleid door de Hogelandster Energie Coöperatie (HEC).

Tijdens de avond krijgt u onder andere informatie over zonnepanelen en over isoleren. Ook het onderwerp energiecoaches komt aan bod. Na afloop is er ruim gelegenheid voor vragen en discussie. De bijeenkomst in de Solte Campe (De Schuit 11) begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

Foto: een eerdere HEC-infromatieavond in Kloosterburen

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !