Bert Lange presenteert laatste recept van de week

Op woensdag 27 december presenteert Chef-kok Bert Lange voor de allerlaatste keer Het Recept van de Week in het programma Rondom 6 tussen 17.00 en 18.00 uur. Bert  verzorgde jarenlang dit programmaonderdeel bij Omroep Het Hogeland.

Hij begon ermee tijdens het donderdagmiddag-programma van ‘Twee tot Vijf’ met Piet Tuinman en Johan Patje (later Eppe Scholtens). Daarna vervolgde hij dit bij ‘Rondom 6’.

Op geheel eigen wijze lichtte hij de ingrediënten en bereidingswijze toe. In het begin vanuit de studio en later via de telefoon. De recepten kwamen daarna beschikbaar op de website van Omroep Het Hogeland en werden/worden veel bekeken. Daar zullen ze overigens voorlopig ook gewoon beschikbaar blijven.

Zijn laatste recept-presentatie doet Bert live vanuit de studio van Omroep Het Hogeland tijdens het programma ‘Rondom 6’ met Eppe Scholtens en co-host Piet Tuinman.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !