Mevrouw Enny Sikkema-Hommes blaast 106 kaarsjes uit

UITHUIZERMEEDEN – Mevrouw Enny Sikkema-Hommes uit Uithuizermeeden vierde vrijdag haar 106e verjaardag. Namens de gemeente kwam wethouder Arjen Nolles ’s ochtends op bezoek om haar te feliciteren met deze mijlpaal.

Enny Hommes zag op 29 december 1917 het levenslicht in ‘t Waar. Ze groeide op in Korengarst, bij Noordbroek. Na haar huwelijk verhuisde ze naar Oudeschip. Ze was altijd huisvrouw. Ze kreeg drie kinderen: een zoon en twee dochters. Ook heeft ze 6 kleinkinderen en 8 achterkleinkinderen. Haar oudste dochter is in september op 80-jarige leeftijd overleden.

Sinds 1983 woont mevrouw Sikkema-Hommes in Uithuizermeeden. Ze houdt van puzzelen, tuinieren en handwerken en sport nog regelmatig.

Foto: Mevrouw Enny Sikkema-Hommes, geflankeerd door wethouder Arjen Nolles en een van haar kleindochters.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !