Galmen in de kerk van Eenrum

EENRUM – In de kerk van Eenrum wordt zaterdag 6 januari weer de activiteit ‘Galmen in de kerk’ gehouden. Elke eerste zaterdag van de maand is de kerk van Eenrum beschikbaar voor iedereen die eens wil zingen of muziek maken in de akoestiek van de kerk van Eenrum.

Belangstellenden dienen zich wel voor vrijdag 5 januari aan te melden via info@kerkinhetdorp.nl, zodat er een indeling gemaakt kan worden van wie wanneer de kerk mag gebruiken.

Samen ‘zingen zonder woorden’ 

Voor mensen die best willen galmen in de kerk maar niet goed weten hoe dit moet of dit niet alleen willen doen, is er een speciale activiteit. Zij kunnen vanaf 16.00 uur samen met Ariena Poot galmen, of ‘zingen zonder woorden’. Samen ervaren de deelnemers dan de rust, de resonantie en de ruimte van de kerk. Voor dit galmuur, dat duurt tot 17.00 uur, is opgave niet nodig.

Voor een weergave van dit evenement zie: http://www.youtube.com/user/Kroonvideo

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !