Zaalvoetbal Gala: Multipromo kroont zich tot kampioen

Het RAM Online Marketing Zaalvoetbal Gala was een groot succes, met meer dan 700 bezoekers op de finaleavond. Het toernooi, georganiseerd door de Stichting Bedrijvenvoetbal Bedum, trok 20 herenteams en 5 vrouwenteams uit de regio die streden om de felbegeerde beker.

De herenfinale was een spannende strijd tussen Multipromo en JZ Transport i.c.m. H. Zijl Schilderwerken. Multipromo won met 3-1 en mocht de beker in ontvangst nemen.

Bram Mulder, speler van JZ Transport i.c.m. H. Zijl Schilderwerken, werd topscorer van het toernooi met 8 doelpunten. Rutger Faber, de keeper van Chris Slager Makelaardij i.c.m. Problicity, werd uitgeroepen tot beste keeper van het toernooi.

Bij de vrouwen was er geen finale, omdat er maar één poule was. Het team van Gonnie Smit Hypotheken en Verzekeringen werd eerste in de poule en ging er met de titel vandoor.

Het bestuur van de Stichting Bedrijvenvoetbal maakte ook de artiesten voor de zomereditie bekend: Op vrijdag 5 juli een “Hollandse Avond” met optredens van Jannes, Frank van Etten en Wolter Kroes. Op zaterdag 6 juli treedt Bizzey op in de feesttent met de coverband Black Tie Monkey Squad. Kaarten zijn vanaf 30 april verkrijgbaar.

Het RAM Online Marketing Zaalvoetbal Gala was een geslaagd evenement. De organisatie bedankt alle deelnemers, vrijwilligers, sponsors en toeschouwers voor hun bijdrage aan het toernooi.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !