Bulthuis Eenrum bruist van activiteiten!

Onlangs was het alweer een jaar geleden dat burgerinitiatief Treffend Eenrum de sleutel in ontvangst nam van pand Bulthuis. Toen waren er al veel plannen en er kwamen en komen er alleen maar bij. Plannen die gepresenteerd werden op de goedbezochte vrijwilligers- en dorpsbijeenkomsten op respectievelijk 21 en 26 januari jl.

Zo is er per 1 januari een vaste beheerder aangesteld voor 24 uur om het reilen en zeilen bij Bulthuis te regelen want er zijn intussen zoveel activiteiten dat het niet meer gered kan worden met vrijwilligers alleen. Steeds meer mensen weten Bulthuis te vinden voor o.a. familiefeesten, recepties en lezingen. Ook verenigingen en clubs – zoals het Ainrommer Shantykoor en de biljartclub  – zijn weer actief in Bulthuis!

Ook werd op 1 januari  ‘Bulthoes Bühne’  gepresenteerd. Onder deze noemer vinden er culturele activiteiten en evenementen plaats. Op 25 januari ging de kop eraf op de Grunneger Artiestenoavend met optredens van Erwin de Vries, Edwin Jongedijk en Gert Sennema&Westkantstad in een – als vanouds – volle bovenzaal! Op 17 februari rolt Eenrum feestend de voorjaarsvakantie in met rock- en popcoverband 6Pack en wordt de vakantie op zondag 25 februari afgesloten met een sprookjesachtige kindervoorstelling van Theater Pannenkoek, georganiseerd door VvV Eenrum. Info over deze en andere activiteiten is te vinden op de Facebooksite van Café Zaal Bulthuis en op de website www.treffendeenrum.nl

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !