Winsum in diepe rouw na steekincident

De schok in Winsum is groot nadat een 17-jarige dorpsgenote gisteravond is neergestoken en overleden. Een vreselijk en onwerkelijk verdriet. Het doet pijn op vele plekken in een hechte gemeenschap. Mensen zoeken elkaar op en zoeken op diverse plekken steun bij elkaar.

Donderdagavond was voor een ieder die daar behoefte aan heeft het kerkgebouw De Poort aan de Borgweg 36 opengesteld van 19.00 – 22.00. Je bent welkom om daar troost te zoeken bij elkaar, om stil te zijn of een kaarsje te branden.

N.B. dit bericht is voor familie, vrienden en een ieder dit daar behoefte aan heeft en niet voor de pers!


Politie berichtgeving:

Rond 20:45 uur kreeg de politie een melding van een steekincident aan de A.S. de Blécourtlaan in Winsum. Daar werd het 17-jarige slachtoffer op straat aangetroffen. Hulpverlening werd direct opgestart maar mocht niet meer baten. Het slachtoffer is ter plekke overleden.

De politie is direct een onderzoek gestart en al snel werd er een verdachte aangehouden. Het gaat om een 19-jarige man uit de gemeente Het Hogeland. De verdachte is aangehouden en wordt verhoord. De politie doet onderzoek naar de toedracht en de achtergrond van het incident. Het slachtoffer en de aangehouden verdachte kenden elkaar. Onderzoek moet uitwijzen of verdachte betrokkenheid heeft bij de dood van het slachtoffer. (Bron: www.politie.nl)


Onderzoek:

Het onderzoek is volop gaande. De politie doet een buurtonderzoek en getuigen worden gehoord. Heeft u op woensdagavond 21 februari rond 20:45 uur iets verdachts gezien of gehoord rond de A.S. de Blécourtlaan in Winsum? Weet u meer over dit steekincident? Of heeft u mogelijk beelden van een cameradeurbel of dashcam? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. (Bron: www.politie.nl)

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !