Voorjaarsconcert ‘een nieuwe lente, een nieuw geluid’

Zangkoor Hoge & Lage der Aa uit Adorp organiseert op zondagavond 24 maart twee voorjaarsconcerten in de kerk van Adorp. Met het voorjaar in aantocht heeft het koor gekozen voor ‘Een nieuwe lente, een nieuw geluid’ als thema.

Omdat het koor dit jaar 25 jaar bestaat worden er liedjes uit het gehele repertoire gezongen, dus oude bekende liedjes, maar ook nieuwe liedjes. Het gemengd koor van 45 personen staat onder de enthousiaste leiding van Joan Vos. De concerten worden gegeven in de kerk van Adorp, die voor de gelegenheid ook helemaal in de sfeer van de lente wordt gebracht.

Het eerste concert begint om 19.00 uur en het tweede concert om 20.30 uur. Toegangskaarten kosten € 3,00 per stuk en kunnen in de voorverkoop besteld worden bij Geert Auke Boer via 06-15403515 (bij voorkeur via Whatsapp) en eventueel bij de ingang van de kerk op 24 maart.

Foto is van fotograaf Geert van Duinen tijdens ZingZing 2023,

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !