Tennisclub Winsum ontvangt cheque Rabobank

Tennisclub Winsum heeft maandag 4 maart een cheque van 20.000 euro ontvangen van de Rabobank. De Rabobank bestaat 125 jaar en om dit te vieren worden projecten die de lokale leefbaarheid versterken financieel ondersteund.

TC Winsum heeft het geld gekregen om het plan om padelbanen aan te leggen een extra steuntje in de rug te geven. De financiering van het plan is hiermee rond maar de vereniging is nog wel in afwachting van definitieve vergunningen.

Op de foto wordt de cheque door een vertegenwoordiging van de Rabobank overhandigd aan het bestuur van TC Winsum. Van links naar rechts op de foto: Geert Siegers (penningmeester), Evert Wieringa (Rabobank), Koos Veen (bestuur TC Winsum), Bert Leegte (Rabobank) en Tiemen Oosting (voorzitter).

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !