Nieuwe vormgeving Merne Magazine

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering heeft Vereniging Historische Kring ‘De Marne’ op 29 februari jl. het één keer per jaar verschijnende Merne Magazine gepresenteerd. In een nieuw jasje; de vormgeving is wat eigentijdser geworden.

 Redactie

De redactie bestaat uit Trijn Beukema-Deemter, Trienke Woldringh, Erik de Jong en Hans ter Heijden (eindredactie). Vaste gastschrijver is Tonnis Musschenga. In dit nummer (25e jaargang) onder meer artikelen over een verdwenen monument voor mevrouw Ozinga in Leens, geschiedenis, heden en toekomst van boerderij Oldenklooster in Kloosterburen en de grafzerken van Mensingeweer.

Nieuwe leden welkom

De vereniging heeft het afgelopen jaar zestien nieuwe leden mogen verwelkomen en telt nu 167 leden. Zij ontvangen niet alleen het Merne Magazine, maar zijn ook welkom bij interessante lezingen en de jaarlijkse excursie. Nieuwe leden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden bij de secretaris, Alice Luth, telefoon 0621295234, of via de website www.historischekring-demarne.nl. Het lidmaatschap kost 20 euro per jaar.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !