Getuigen gezocht explosie Uithuizen

Een woning aan de Ommelandenweg in Uithuizen raakte zaterdagnacht 16 maart rond 04:00 uur flink beschadigd door een explosie. Deze explosie is veroorzaakt door vuurwerk. Niemand raakte gewond.

De politie doet onderzoek en zoekt getuigen die iets gezien, gehoord of eventuele beelden hebben. Door de explosie ontstond er brand in de woning. De woning liep forse schade op. Toen agenten arriveerden troffen zij geen verdachte meer aan.

De Forensische Opsporing gaat onderzoek doen. Ook is er al met meerdere getuigen gesproken en wordt buurtonderzoek gedaan. De politie onderzoekt of er ook camerabeelden zijn, die veilig kunnen worden gesteld. Daarnaast hoopt de politie dat er omwonenden zijn die meer kunnen vertellen over de explosie.

Woont u in de buurt van de Ommelandenweg en heeft u iets gezien of gehoord van de explosie? Heeft u rond 04:00 uur verdachte personen en/of voertuigen gezien in de omgeving? Heeft u beelden van bijvoorbeeld een cameradeurbel of dashcam waarop iets verdachts te zien is? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in het onderzoek?

Laat het dan weten via 0900-8844 of deel informatie anoniem via 0800-7000.

bron: politie Ommelanden Noord

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !