Olympia tour door gemeentes Het Hogeland en Eemsdelta

Donderdag 21 maart zal de 2e etappe van de Olympia Tour van start gaan in Baflo. Om 12.30 uur zal het startschot door de Havenweg in Baflo galmen. De race is de plek voor opkomende talenten in de wielersport.  

De Olympia Tour is de oudste wielerronde van Nederland dat voor het eerst werd georganiseerd in 1909. De tweede etappe van deze tour zal plaatsvinden in gemeente Het Hogeland en Eemsdelta. De Noorderrondrit zal 141 km lang zijn en beginnen en eindigen in het dorp Baflo. 

De tour zal een moment zijn voor talenten op zich te bewijzen in de sport. Zo is in de geschiedenis van de wielerronde gebleken. Publiek is van harte welkom, zo is er ruimte op bij het startschot en de prijsuitreiking te zijn. 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !