Petra Oden deelt ervaringen bij Alzheimer Café Winsum

Op donderdag 18 april zal Petra Oden, auteur van “Help, wij hebben dementie”, haar persoonlijke ervaringen delen tijdens het Alzheimer Café Winsum. Oden biedt een eerlijke kijk op het omgaan met dementie bij een partner op jonge leeftijd. Daarnaast deelt ze praktische tips voor naasten en zorgprofessionals.

Het evenement begint om 19.30 uur in zorgcentrum Winkheem aan de Borgweg 48 in Winsum. Vanaf 19.00 uur zijn bezoekers welkom. De avond wordt informeel afgesloten rond 21.00 uur. Toegang is gratis. Het Alzheimer Café biedt een waardevolle gelegenheid voor mensen die direct of indirect met dementie te maken hebben om inzicht te krijgen in deze uitdagende situatie en ervaringen te delen met anderen.

Voor meer informatie over dit evenement en andere Alzheimer Cafés in de provincie Groningen, kunt u terecht op de website van Alzheimer Nederland: www.alzheimer-nederland.nl/regios/groningen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !