“Pakkie Ann” zamelt zomerkleding in voor het goede doel

Op zaterdag 18 mei van 10-16 uur organiseert “Ons Pakkie-Ann” opnieuw een tweedehands kledingmarkt. Ditmaal ten behoeve van “The Living Museum” als goede doel. Eenieder, die zich voelt aangesproken, wordt gevraagd om nette zomerkleding voor de markt beschikbaar te stellen.

Pakkie-Ann bestaat uit een club enthousiaste dames en organiseert de kledingmarkt nu al meerdere jaren twee keer per jaar, één met zomerkleding en één met winterkleding. Steeds doen zij een nieuwe plaats aan in het Hogeland en deze keer is dat Winsum, in de Blauwe Schuit. Voorafgaand aan de markt zelf worden er foto-shoots georganiseerd met lokale modellen die ze bij wijze van spreken op de hoek van de straat weten te strikken.

Pakkie-Ann zamelt op dit moment kleding in, liefst nette, en schone zomerkleding. Het gaat om zowel dames-, heren- als kinderkleding. Maar ook schoenen en accessoires zijn welkom.

Het goede doel is de Kunstwerkplaats in de Blauwe Schuit die opereert onder de naam “The Living Museum Winsum”. Met de inzet van kunst en creativiteit probeert “The Living Museum” mensen te helpen in een proces van persoonlijk herstel. Mensen met psychiatrische problemen of mensen die kampen met verslaving, armoede, eenzaamheid of mensen die gewoon pech hebben in het leven kunnen bij “The living Museum, drie dagen in de week terecht om te schilderen, knutselen, et cetera.

Mocht u zomerkleding willen geven dan kunt u dat brengen naar de volgende adressen:

Winsum:

Trekweg naar Onderdendam 10, bij Petra.
Freesialaan 30, bij Tea
Westerstraat 20, bij Astrid
Johan Dijkstrasingel 58, bij Agaath

Feerwerd, Oosterweg 19 bij Ingrid.
Garnwerd, Krassumerstraat 34, bij Ilse
Rasquert, Meymaweg 19, bij Co
Mensingeweer, Hoofdstraat 20, bij Rita

Bij afwezigheid kan de kleding bij het huis worden gezet.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !