Sponsorloop voor nieuw speeltoestel

Op woensdag 27 maart jl hebben de kinderen van IKC De Wierde hardgelopen voor een uitbreiding van de speelmogelijkheden bij het kindcentrum. In 2018 is de natuurspeelplaats voor de kinderen geopend. Een van de oude speeltoestellen is destijds meegenomen met de nieuwe inrichting, maar was nu echt aan vervanging toe.

De kinderen wilden graag bijdragen aan een mooi speeltoestel en dit hebben ze met grote inzet gedaan. Van tevoren zijn veel sponsoren geworven en op 27 maart hebben alle kinderen het vuur uit de sloffen gelopen. De kinderen van de groepen 1 en 2 liepen een rondje op het grote plein, de kinderen van groep 3 t/m 8 liepen een rondje vanaf het gebouw door het dorp. Met deze grote inspanning hebben de kinderen maar liefst €3.251,50 binnengehaald!

Deze week mogen de kinderen een voorkeur aangeven ten aanzien van het speeltoestel. Dorpsbelangen Adorp levert nog een bijdrage en de b.s.o. van het kindcentrum zelf legt nog een mooi bedrag bij en zo hebben de kinderen hopelijk voor de zomervakantie een prachtige aanvulling op de natuurspeelplaats.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !