Ondernemers zoeken het in “Veur Mekoar”

Hoe goed hebben de ondernemers het veur mekoar op het Hogeland? Hoe versterken ze het gebied en hoe helpen ze elkaar? En wie helpt hen daarbij? Dat zijn de kernvragen bij Veur Mekoar op maandagavond 22 april bij Jongens van de Buurt in Winsum. Hans Nijland, de oud directer van FC Groningen is gastspreker.

Ondernemers zijn vaak druk en gefocust op hun eigen onderneming waarbij er weinig tijd is om verder te kijken. Maandag 22 april organiseert GroBusiness dat ressorteert onder de Economic Board Groningen een ondernemersavond ‘Veur Mekoar’. Een inspiratieavond met onder andere oud FC Groningen directeur Hans Nijland. Naast gezelligheid met  gelijkgestemde ondernemers is de avond vooral informatief over de mogelijkheden om samen verder te komen.

Inspirerende verhalen uit het ondernemersvak zijn Hans Nijland wel toevertrouwd. Gepokt en gemazeld als koopman troefde hij vaak grotere clubs af. En daar kan Nijland smeuïg over vertellen. Hans Nijland inspireert ondernemers om samen op te trekken om uiteindelijk te groeien als ondernemer. Naast Nijland zijn er die avond ook de mensen achter het Groninger Groeifonds over financiering in het bevingsgebied, de mkb-consulent van de provincie en de contactfunctionaris voor bedrijven van de gemeente.  Groningen Werkt Slim is erbij met praktische handvatten voor energiebesparing en duurzaamheid en ook  de ondernemersvereniging Winsum en het Nationaal Programma Groningen vertellen hoe zij ondernemers ondersteunen en verder helpen.

Deze avond in Winsum is de eerste editie in een reeks door de hele provincie heen. De avonden hebben als doel om te verbinden met ondernemers uit de regio, te leren van elkaar en samen verder te komen. Oftewel; veur mekoar.

Aanmelden kan bij: grobusiness.nl/veur-mekoar.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !