Repair Café opent opnieuw haar deuren

Op zaterdag 4 mei opent het Repair Café opnieuw haar deuren in Winsum, gevestigd aan de Borgweg 36 in gebouw De Poort. Deze gemeenschapsinitiatief biedt een oplossing voor alledaagse problemen door kapotte voorwerpen een nieuw leven te geven, in plaats van ze zomaar weg te gooien.

Van een defecte strijkbout tot een koffiemachine die het heeft begeven, het Repair Café staat klaar om te helpen. Ook voor kleinere reparaties, zoals een lekke fietsband of een losse naad aan een kledingstuk, ben je van harte welkom.

Het Repair Café is geopend van 10.00 tot 12.30 uur, waarbij bezoekers op volgorde worden geholpen. Hoewel er wordt gestreefd naar directe assistentie, kan een korte wachttijd voorkomen. De reparaties worden gratis uitgevoerd, maar donaties worden gewaardeerd om het initiatief draaiende te houden.

Voor meer informatie over het Repair Café en de data van de komende bijeenkomsten, kun je terecht op www.repair-cafe-het-hogeland.nl.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !