Pinfeather in Andledon

Aanstaande zaterdagavond (20 april) vindt het optreden plaats van de Britse singer songwriter Jeremey Johnson en de in Friesland woonachtige zanger en gitarist Marije de Vries. Onder de naam Pinfeather brengen zij dromerige authentieke songs met nu en dan een stevig randje.

Sinds Johnson in 2016 in de stad Groningen deelnam aan akoestische sessies, kreeg hij de smaak te pakken en reist hij met zijn gitaar en surfboard de hele wereld over om zijn avonturen om te zetten in muziek. In 2018 heeft hij de stap naar beroepsmuzikant gemaakt, en is in het Verenigd Koninkrijk, naast de regulier optredens, te horen op de BBC en tijdens vele festivals.

Marije de Vries is een zeer verdienstige singer songwriter uit Friesland. Ze was deelnemer van het `Fryskjong festivalliet` en organisator van ondermeer Vertellis. Samen met Jeremy Johnson vormt zij Pinfeather.

Het optreden van Pinfeather start zaterdagavond 20 april om 20.30 uur (20.00 uur deur open) op het cultuurerf Andledon. Het optreden is niet gratis en reserveren is niet nodig.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !