Talentfluisteraars in Warfum

Op dinsdag 23 april komen de bekende ‘talentenfluisteraars’ Luk Dewulf en Els Pronk naar Warffum op Het Hogeland om te laten zien hoe je je talenten beter kunt gebruiken. Het doel van deze dag in het Wieshoes is om te ien en te ervaren hoe je meer energie, veerkracht en rust kan creëren.

‘Talent’ is volgens de fluisteraars niet altijd iets waarin je uitblinkt, maar eerder iets wat je makkelijk afgaat en plezier geeft. ‘De een kan goed plannen, de ander met woorden spelen.’ Op deze Grootse Dag in Het Wieshoes te Warffum laten Luk Dewulf en Els Pronk ons zien hoe je dit soort inzichten kunt gebruiken voor jezelf en ook voor de mensen om je heen.

Deze ‘çursus’ van beide fluisteraars begint dinsdag 23 april om 9u30 en eindigt om 16u30.  Als vervolg op deze Grootse Dag komen er later nog 2 opleidingsdagen. Die vervolgdagen richten zich op diegene die zelf graag talentenfluisteraar wil worden en zich verder wil verdiepen hoe je mensen helpt om hun eigen talenten beter te herkennen en daar lering uit te trekken. De vervolgdagen zijn op 11 en 25 juni.

De cursussen zijn gratis en worden aangeboden door Mensenwerk het Hogeland, Werk op Maat en Vakland het Hogeland, met ondersteuning van de Provincie Groningen.

Opgeven kan via vaklandhethogeland.nl of jb.oostwoud@mensenwerkhogeland.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !