De ISK van het HHC Warffum exposeert in Minerva

De ISK van het HHC Warffum exposeert vrijdag 26 april foto’s in Minerva, Groningen. In de periode van januari-maart hebben alle leerlingen van de Internationale Schakelklas HHC Warffum meegedaan aan een maatschappelijke-dienst-tijd-traject (MDT). De KunstKerk Hogeland is hier projectleider van.

In een MDT-traject ontmoet je anderen, doe je aan talentontwikkeling en doe je iets voor iemand anders. Deze leerlingen laten zich zien in zelfportretten, hun eigen teksten versterken het beeld dat ze aan de buitenwereld tonen, over hun dromen, hun verleden en toekomst. De leerlingen bereiden in mei een rondreis van hun foto’s voor, binnen de gemeente Het Hogeland.

In dit traject werken docenten en studenten van kunstacademie Minerva en de docenten van de ISK Warffum samen. De leerlingen leerden alles over fotografie, zijn daarmee zelf aan de slag gegaan, hebben ongefilterd foto’s gemaakt van hun omgeving, maakten zelfportretten en schreven persoonlijke teksten daarbij. Binnenkort is het prachtige resultaat ook in de gemeente Het Hogeland te zien.

 

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !