Met de brandweerwagen naar school

Winsum – Een feestelijke avond speciaal voor de examenkandidaten van het vmbo-groen, Het Groene Lyceum en leerlingen van Praktijkonderwijs van Terra Winsum. Met het schoolgala sluiten zij hun schooltijd af en bereiden ze zich voor op een periode waar examens en eindgesprekken gaan plaatsvinden.

Het is een traditie geworden dat de eindexamenleerlingen van Terra Winsum met bijzonder vervoer naar het gala komen. Ook dit jaar stopten voor de rode loper op het schoolplein mooie en originele voertuigen. Trekkers, limousines, motoren en hijskranen, je kunt het zo gek niet bedenken, de leerlingen werden in stijl naar het gala gebracht. Dit trekt jaarlijks veel bekijks, ongeacht het weer. Familie, vrienden en buurtbewoners komen graag een glimp opvangen van de prachtige voertuigen en de fraai geklede leerlingen.

Eenmaal binnen barstte het feest los. Prachtige dansmoves vulden de ruimte. Jaap van der Heide, afdelingsdirecteur van Terra Winsum, vertelt: “Dit gala is een kans voor onze leerlingen om samen plezier te hebben en terug te denken aan hun tijd op school. Ze hebben de afgelopen jaren hard gewerkt en verdienen dit feest ten volle. We wensen ze heel veel succes met de eindexamens.”

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !