Feest van de Geest bij Zin in Maandag (omroep het Hogeland)

Op maandagavond 6 mei in het programma Zin in Maandag een interview met Kitty Blüm en Harry de Hullu. Beiden zijn betrokken bij de manifestatie Feest van de Geest. Vanaf hemelvaartsdag zijn kerken in Groningen en Noord Drenthe geopend en worden de gebouwen gebruikt om kunst te exposeren.

Kitty Blüm is kunstenares en exposeert werk in de Ontmoetingskerk in Roodeschool. Harry de Hullu is als predikant verbonden aan De Wijngaard in Uithuizermeeden. Beiden geven vanuit hun eigen perspectief invulling aan het thema Troost dat het leidende thema is van het Feest van de Geest.

Zin in Maandag wordt op maandagavond 19:00 uur uitgezonden bij Omroep het Hogeland.

KPN kanaal 1479

Ziggo kanaal 44

Presentatie Wolbert van Wageningen.

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !