Fotowedstrijd koninklijk bezoek aan Winsum

Op 14 mei komen koning Willem Alexander en koningin Máxima voor een werkbezoek naar Winsum. Doel van dit bezoek aan Winsum is het openen van de Tirrel. Héél leuk is het dan ook dat ze daarnaast ook nog tijd hebben voor een bezoek aan het centrum van het allermooiste dorp!

De koning en koningin lopen om ca 10:45 uur onder begeleiding van twee dorpsgidsen vanaf het Dorpsplein over de Hoofdstraat Obergum richting de Onderdendamsterweg. Langs deze route is er de mogelijkheid om het koninklijk paar te zien. Rond ca 11:00 uur nemen we hier weer afscheid van ze.

Bent u van plan om te komen kijken? Neem dan vooral een camera mee om onze koning en koningin vast te leggen! Een mooie herinnering aan dit bijzondere bezoek voor u zelf én wellicht wint u nog een hele mooie prijs met uw foto!

Win een ballonvaart voor 2 personen.

Heeft u een mooie foto gemaakt tijdens het bezoek van het koninklijk paar? Lever uw foto in via info@ovwinsum.nl en wie weet wint u dan maakt u daarmee een ballonvaart voor twee personen!

Spelregels:

  • Lever uw foto in tot en met zaterdag 18 mei via info@ovwinsum.nl
  • Professionele fotografen zijn uitgesloten van deelname.
  • De foto is gemaakt tijdens het bezoek van het koninklijk paar aan Winsum op 14 mei 2024.
  • Ingeleverde foto’s zijn rechtenvrij en mogen door OVW gebruikt worden voor doeleinden ter promotie van Winsum en werkzaamheden van OVW.
  • De gewonnen prijs is niet overdraagbaar of inwisselbaar.
  • De inzendingen worden anoniem door een deskundig jury beoordeeld

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !