(Vacature) Gezocht eerste of tweede automonteur

Bij Garage Boersma zijn we op zoek naar een enthousiaste collega. Wij bieden jou een leuke en interessante baan waarbij je jouw kennis en specialisme gebruikt om onderhoudsbeurten, reparaties, en (elektrische)storingen op te lossen. Je komt te werken in een leuk en goedwerkend team, waarbij  openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan.


Je functie ziet er als volgt uit

In deze afwisselende en uitdagende functie is geen auto hetzelfde. Dagelijks houd jij je bezig met het uitvoeren van controles en keuringen, het stellen van diagnoses en het verzorgen van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan personenwagens van universele merken. Afwisselend werk, want je krijgt te maken met een grote diversiteit aan motoren, hybride- en elektrische systemen én uitdagende puzzels. Dat is dan ook precies waar jij je onderscheidt van anderen. Beginnen je handen al te jeuken?


Wat we van jou vragen

Je bent een enthousiaste eerste of tweede automonteur met meerdere jaren ervaring en passie voor auto’s. Aan jou worden de auto’s van onze klanten toevertrouwd. Dat vraagt om een servicegerichte en professionele instelling. Je bent een echte teamplayer en communicatief vaardig.

  • Diploma 1ste of 2e automonteur
  • Diploma APK Keurmeester (niet vereist)
  • Bezit van Rijbewijs B

Takenpakket:

  • Uitvoeren van controles en keuringen;
  • Het stellen van diagnoses;
  • Het verrichten van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Waarom werken bij Garagebedrijf Boersma

Al meer dan 50 jaar zorgt Garagebedrijf Boersma dat haar klanten zorgeloos onderweg zijn. Dit kleinschalige familiebedrijf is een professionele organisatie met tevreden klanten en enthousiaste medewerkers. Daarnaast is een goed werksfeer een pré binnen ons bedrijf zodat we een prettige en duurzame werkomgeving kunnen bieden.


Wat kunnen wij jou aanbieden?

Je werkt 38 uur per week en krijgt verlof, salaris en andere voorwaarden zoals vastgesteld in de CAO voor het Motorvoertuigenbedrijf en tweewielerbedrijf, FNV Metaal. Je ontvangt een jaarcontract indien de proefperiode van 2 maanden is verstreken met wederzijds goedvinden.

Garagebedrijf Boersma faciliteert jou daarnaast met vakgerichte opleidingen en cursussen.


Enthousiast geworden? Solliciteer dan en stuur je cv en motivatiebrief naar info@garageboersma.nl

Bericht, tip, foto, video, activiteit enz. voor Omroep het Hogeland? Klik dan hier !